A SZEGEDI KERÉKPÁROS SPORT KLUB

Bemutatkozás

A Szegedi Kerékpáros Sport Club Szeged legrégebben fennálló kerékpáros egyesülete. Egyedülálló ––módon országúti és hegyikerékpáros szakosztályt is működtetünk, ahol szakképzett edző segítségével tudjuk biztosítani a felkészülést és versenyzési lehetőséget utánpótláskorú vagy amatőr sportolóink számára.

Egy folyamatosan megújuló csapatról van szó, akik aktívan használják a közösségi médiát alkalmazkodva a XXI . század és Z generáció jelentette kihívásokhoz.(Facebook, Strava)
Több évtizedes szakmai tapasztalatunk van versenyszervezésből, edzéstervezésből és versenyeztetésből. Olyan mára klasszikusnak számító események fűződnek a nevünkhöz, mint a Misik László emlékversenyek, Tisza Maraton és a Szegedi XCO versenyek.

Oldalunkat folyamatosan frissítjük és töltjük fel tartalommal. Érdemes visszanézned később is!

Korábbi és meglévő tagjaink közt több korosztályos bajnokot és dobogóst találtunk. Pályafutásuk elején nálunk versenyzett többek közt Blazsó Márton és Kanti Dorottya is. Meglévő tagjaink közül az országúti mezőny ikonikus alakja Révész Gábor, aki több korosztályos bajnoki címet tudhat magáénak.


Az Egyesületről


Stabil szponzori háttér áll mögöttünk, amely biztosítja a folyamatos nyugodt működésünket. Primaverás mezünk védjeggyé vált a mezőnyben és mindenhol felismerik az országban. A tagok igényeihez igazodva, szolgáltató egyesületként működünk. Szorosan együttműködve a szövetséggel és igazodva a sportágfejlesztési koncepcióhoz. Ha valaki képességi és eredményei alapján élversenyzővé kíván válni, sportdiplomáciai kapcsolatainkat felhasználva tudunk segíteni a továbblépésben is.


Nézd meg kisfilmünket és csatlakozz hozzánk!