KIEMELT TÁMOGATÓNK

PRIMAVERA
MAGYARVIZ KFT.

A Magyarvíz Kft-ről


A Magyarvíz Ásványvíz Kft története 2002-ben kezdődött. A cégalapítók az akkori hazai szokásokkal ellentétben a magas ásványianyag-tartalmú vizek helyett a nyugat európai trendet követve – a mára már népszerű és elfogadottá vált – alacsony ásványianyag-tartalmú vizet kerestek, melyet az ország szívében, Lajosmizse határában találtak meg. Erre a területre zöldmezős beruházásként építettük fel 8000 négyzetméteres csarnokunkat, melyben helyet talált a palackgyártó üzem, a töltő üzem és az 5000 négyzet- méteres raktár. A komplexum 2003-ban kezdte meg működését.


A világszínvonalú technológia és gépek folyamatos fejlesztéseivel sikerült megőrizni a kiváló minőséget és piacvezető hatékonyságot. Elkötelezett hívei vagyunk a folyamatos beruházásoknak, mellyel évről-évre növeljük kapacitásunkat, de ezzel együtt a HACCP alapok és a szigorú magyar élelmiszer-törvényi előírások mellé 2009-ben megszereztük az ISO9001-2009 minősítést.


Határozott célunk a lehető legkevesebb környezetterhelés mellett gyártani és minden vásárlóhoz eljuttatni üdítő termékeinket.


Tudj meg többet a Magyarvíz Kft.-ről

Kapcsolat: