KIEMELT TÁMOGATÓNK

ETHICSPORT

ETHICSPORT


EthicSport: professzionális étrend-kiegészítők sportolóknak.

Az EthicSport étrend-kiegészítő márka hosszú kutató- és fejlesztő munkát követően a san marino-i székhelyű Difass gyógyszeripari részvénytársaság aldivíziójaként 2003-ban azzal a céllal jött létre, hogy sportolókkal, edzőkkel és sportorvosokkal együttműködve közösen találjanak megoldást a sportolók étrend-kiegészítésével kapcsolatos problémákra, kérdésekre.

Az EthicSport professzionális étrend-kiegészítő termékek előállításához felhasznált alapanyagokat ismert és minősített szállítóktól szerezzük be, aminek köszönhetően bizton állíthatjuk, hogy valamennyi EthicSport termék teljes mértékben megfelel a magas minőségi követelményeknek.

A sportolók, edzők és sportorvosok számára továbbá garantáljuk termékeink doppingmentességét, ugyanis a kereskedelmi forgalomba hozatal előtt valamennyi EthicSportterméket előzetesen megvizsgált a Firenzei Városi ÁNTSZ Közegészségügyi részlegének doppingellenes laboratóriuma. Az elvégzett vizsgálatok igazolják, hogy termékeink nem tartalmaznak sem nandrolont, sem tesztoszteront, valamint ezek prekurzorait sem. A jelenleg érvényben lévő doppingellenes szabályok által tiltott amfetaminoktól és efedrinektől is mentesek készítményeink.

A végső felhasználók, vagyis a sportolók felé irányuló közvetlen információszolgáltatás az EthicSport gyártójának lehetővé tette egyéni- és csapatsportágak professzionális szintjének elérését, vagyis azt, hogy jelenleg számos olasz élsportoló és sportorvosaik a labdarúgásban, röplabdában, kosárlabdában és kerékpározásban jelenleg az EthicSport termékeket alkalmazzák.

EthicSport termékeket alkalmazó sportszövetségek, csapatok:- Olasz MTB Szövetség

- Olasz Vívó Szövetség

- MTB Trek Team

- Bianchi MTB Official Team


Tudj meg többet az EthicSportról!

Kapcsolat:
  Lengyel László
  06 30 219-7709
  ethicsport@gmail.com